БПП, НФ і вибори: Гройсман розповів про подальші плани в політиці

Читать на русском
Глава уряду Володимир Гройсман розповів, чи буде він приєднуватися до партії «Народний фронт» у подальшому.

Під час виступу на з'їзді партії «Народний фронт», глава уряду Володимир Гройсман заявив, що не планує вступати в партію «Народний фронт» або «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це він заявив журналістам після свого виступу, пише «Слово і Діло», посилаючись на Лівий берег.

«Я позапартійний, коаліційний прем'єр-міністр. У мене немає планів визначатися зі своєю партійністю», - відповів Гройсман на питання чи розглядає він можливість вступу в НФ.

Аналогічна відповідь послідувала на питання про те, чи має він намір вступити в ряди партії БПП, за списками якої він пройшов до парламенту в 2014 році.

На уточнююче запитання, чи можливий його вступ в партію Яценюка до наступних виборів, Гройсман відповів: «Наступні вибори будуть через два роки. Ось поговоримо перед тим, як почнуться вибори».

При цьому, прем'єр підкреслив, що потрібно запитати у лідерів двох партій (БПП і НФ, - ред.) - чи хочуть вони об'єднуватися.

Яценюк vs. Гройсман: чий Кабмін встиг більше за перший рік роботи?У день річниці роботи уряду Володимир Гройсмана «Слово і Діло» показало, як відрізняється відповідальність чинного Кабінету міністрів від відповідальності його попередників – другого уряду Арсенія Яценюка.

Раніше, під час з'їзду партії екс-прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що піде на вибори 2019 року.

Скільки обіцянок за рік встигли роздати і виконати міністри під керівництвом Яценюка і чи вдалося підопічним Гройсмана перевершити попередників, читайте в матеріалі «Яценюк vs. Гройсман. Чий Кабмін встиг більше за перший рік роботи?».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: