Зведення штабу АТО 1 листопада: понад 15 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 31 жовтня.

Станом на 6:00 1 листопада російсько-окупаційні війська здійснили 17 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовий загинув і ще п'ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«У районі проведення АТО ворог і надалі порушує перемир'я й застосовує озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, що вкотре підтверджує зацікавленість бойовиків у ескалації конфлікту на Донбасі. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили режим тиші. Вогнем із піхотного озброєння сили АТО 13 разів придушували активність найманців. Унаслідок бойових дій один український воїн загинув, ще п'ятеро отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Увечері окупанти майже 2 години били зі 122-мм артилерії, мінометів калібру 120 мм, гранатометів та кулеметів по оборонцях Широкиного, що на приморському напрямку. Наші воїни відповідали противнику з піхотного озброєння. В результаті цього протистояння отримали поранення троє українських військовослужбовців.

На луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання вночі випустили 5 мін калібру 120 мм неподалік Оріхового.

На донецькому напрямку під ворожим вогнем із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися позиції української армії на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

Нагадаємо, вдень 31 жовтня бойовики здійснили 10 обстрілів: один боєць загинув, двоє поранені.

Раніше в Порошенка запропонували влаштовувати облави на терористів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: