Голова «Укрпошти» розповів про зміни в роботі підприємства

Читать на русском
Керівництво намагається на законодавчому рівні домогтися для Укрпошти права здійснювати фінансові операції.

«Укрпошта» змінюватиме формати відділень і надаватиме більш широкий спектр послуг.

Про це заявив виконувач обов'язків гендиректора держпідприємства Ігор Смілянський в інтерв'ю «Укрінформу», передає «Слово і Діло».

«Ми зробили головний акцент на розвитку логістичних послуг – активно співпрацюємо з підприємцями із сегмента електронної комерції й розвиваємо фінансові послуги. З огляду на тенденції ринку, також будемо міняти формат відділень», – повідомив Смілянський.

«Це має бути і банк, і пошта, і роздрібний магазин. Іншими словами, фінансово-логістичний оператор, який зможе забезпечити на високому рівні базові потреби населення. Звичайно, формат цих відділень залежатиме від розмірів населеного пункту, його віддаленості», – розповів він.

Ліцензія для «Укрпошти»: чи зможе компанія поставляти газ та чи варто шукати підводні каменіНКРЕКП дала дозвіл Укрпошті на постачання газу. Наскільки це доцільно та навіщо це компанії, розповіли експерти.

«Ми продовжили графік роботи для понад 1600 відділень – частина працюватиме до 20:00, частина – до 21:00, а в Києві й великих обласних центрах збільшили кількість відділень, які працюють цілодобово. Також перевели на режим роботи без обідніх перерв», – повідомив Смілянський.

Керівництво намагається на законодавчому рівні домогтися для «Укрпошти» права здійснювати фінансові операції.

«Закон зараз на розгляді у Верховній Раді. У ньому ми пропонуємо надати «Укрпошті» право мати базові фінансові рахунки, ощадні рахунки й картки. Це все. Багато хто боїться, що ми почнемо видавати кредити. Цього не буде», – заявив Смілянський.

Раніше в «Укрпошті» заявили про підвищення тарифів.

Нагадаємо також, що в «Укрпошті» розповіли, навіщо їм ліцензія на газ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: