В «Укрпошті» заявили про підвищення тарифів

Читать на русском
Укрпошта з 1 січня 2018 року підвищить тарифи на пересилання поштових відправлень у межах України на 12,3 відсотка, а до іноземних держав – на 43,2 відсотка.

«Укрпошта» з 1 січня 2018 року підвищить тарифи на пересилання поштових відправлень у межах України на 12,3%, а до іноземних держав – на 43,2%.

Про це повідомили в прес-службі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що «Укрпошта» ініціювала розгляд питання в НКРЗІ в зв'язку з набуттям чинності нової редакції порядку регулювання тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку, а також через зростання собівартості послуг.

«Підставою для перегляду тарифів є зміна ставок податків і зборів, мінімального рівня заробітної плати, ставок орендної плати, цін і тарифів на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси, що не залежать від господарської діяльності операторів поштового зв'язку, але впливають на рівень планової собівартості операторів поштового зв'язку», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що нові тарифи набудуть чинності з 1 січня 2018 року.

Раніше «Укрпошта» знизила тарифи на європосилки.

Також в «Укрпошті» розповіли, навіщо їм ліцензія на газ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: