«Жінка-парламентер»: скандальна заступниця Авакова виїхала з України

Читать на русском

Заступниця Авакова Анастасія Дєєва на цю мить перебуває в Гаазі, де представляє команду жінок-переговорників.

Скандальна заступниця міністра внутрішніх справ Арсена Авакова 25-річна Анастасія Дєєва полетіла в робоче відрядження до Гааги (Нідерланди).

На своїй закритій сторінці в одній із соцмереж дівчина оприлюднила фотографії з відповідною геолокацією, а один зі знімків підписала: «Мій будинок на найближчий тиждень», повідомляє «Слово і Діло».

Подробиці свого перебування в Гаазі дівчина не розкриває, проте під свіжим фото Дєєва зазначила, що є «частиною команди жінок-переговорників». Раніше заступниця голови МВС із питань євроінтеграції також вказувала в себе на закритих акаунтах у соціальних мережах, що готує проект, пов'язаний із правами жінок.

Дєєва прокоментувала своє призначення заступником АваковаНову заступника міністра МВС України Анастасію Дєєву не бентежить увага українців до її віку і не сприймає своє призначення як привілей.

Нагадаємо, Анастасія Дєєва є заступницею міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з питань євроінтеграції. Дівчині 25 років, вона закінчила філософський факультет КНУ ім. Т. Шевченка й досконало володіє англійською мовою. Незважаючи на молодий вік, Дєєва встигла пожити за кордоном – у Стокгольмі, де займалася зеленими технологіями, але вирішила повернутися в Україну.

У студентські роки Дєєва працювала помічницею депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари. До призначення заступницею Авакова дівчина була радницею в МВС. У цей період вона встигла опинитися в центрі скандалу, оскільки в мережі з'явилася її відверта фотосесія з оголеними грудьми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: