Скандальна заступниця Авакова показала своє хобі

Читать на русском

Заступниця міністра внутрішніх справ Дєєва показала, чим займається у вільний від роботи час.

25-річна Анастасія Дєєва відвідує заняття з гончарства у вільний від роботи час.

На своїй закритій сторінці в соцмережі Instagram дівчина оприлюднила низку фотографій з уроків, повідомляє «Слово і Діло».

У коментарях до фотографій Дєєва наголосила, що бере індивідуальні уроки і їй дуже подобається працювати з глиною. На одному з фото горщика, зробленого руками заступника Авакова, видно ініціали N.D. – Настя Дєєва. Індивідуальний урок гончарства в Києві коштує, в середньому, 500 гривень.

Нагадаємо, Анастасія Дєєва є заступницею міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з питань євроінтеграції. Дівчині 25 років, вона закінчила філософський факультет КНУ ім. Т. Шевченка й досконало володіє англійською мовою. Дєєва встигла пожити за кордоном – у Стокгольмі вона займалася зеленими технологіями, але вирішила повернутися в Україну.

У студентські роки Дєєва була помічницею депутата від Партії регіонів Леоніда Кожари. До призначення заступницею Авакова дівчина була радницею в МВС. За цей період вона встигла потрапити в скандал, оскільки в інтернеті з'явилася її відверта фотосесія з оголеними грудьми.

Минулого тижня вона повідомила, що готує власний проект щодо жіночого наставництва. При цьому заступниця міністра МВС не уточнила, в чому саме полягатиме цей проект.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: