Дєєва прокоментувала своє призначення заступником Авакова

Читать на русском
До переїзду в Україну дівчина жила в Стокгольмі, де займалася технологіями з відновлюваної енергетики.
Анастасія Дєєва

Нову заступника міністра МВС України Анастасію Дєєву не бентежить увага українців до її віку і не сприймає своє призначення як привілей.

Про це пише ТСН, передає «Слово і Діло».

«Ні, не бентежить. Я була до цього абсолютно готова. Мені шкода, що люди так реагують. Я не хочу створювати комусь якісь незручності, але я вже два роки працюю над реформуванням Міністерства внутрішніх справ. Це проекти, які я запустила і ще з нашою командою запустимо. Я в них не сумніваюся. І тому, напевно, треба пережити просто», – зазначила заступник міністра Арсена Авакова.

Дєєва також заявила, що своє призначення не сприймає, як привілей.

«Я вам розповім про свої почуття абсолютно відверто. Як тільки люди почнуть ставитися до посади не як до місця, а почнуть ставитися як до функції, до важкої роботи. Державна служба – не просто якась пільга, а це позиція, на якій потрібно працювати, реалізовувати проекти. Тоді ми зрушимо з місця», – сказала вона.

Новим заступником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з питань євроінтеграції стала 24-річна Анастасія Дєєва. Відповідне розпорядження № 806-р за підписом Володимира Гройсмана від 26 жовтня 2016 року з'явилися на сайті Кабінету міністрів.

Крім того, повідомляється, що до переїзду в Україну дівчина жила в Стокгольмі, де займалася «зеленими» технологіями.

Як раніше повідомлялося, в Міністерстві внутрішніх справ і Національної поліції підготували остаточну концепцію законодавчих змін для розширення повноважень поліцейських, які передбачають зміни в Кодексі адміністративних правопорушень, законах «Про дорожній рух» та «Про Національну поліції».

Нагадаємо, що розширення прав поліції може обернутися для українців ризиками тортур і нелюдського поводження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: