Бойовики обстріляли Мар'їнку, один боєць поранений – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики в понеділок 23 жовтня близько 17:00 обстріляли Мар'їнку в Донецькій області, в результаті був поранений боєць ЗСУ.

Бойовики в понеділок 23 жовтня близько 17:00 обстріляли Мар'їнку в Донецькій області, в результаті був поранений боєць ЗСУ.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

Волкер, Сурков і Донбас: основне завдання посланника США та козирі УкраїниПісля переговорів із Сурковим у Держдепі висловили намір поспілкуватися з українським урядом. Що стане предметом переговорів та до чого готуватись Україні, міркували разом з експертами.

«Близько 17 години ворог зі стрілецької зброї обстріляв наші зміцнення в районі Мар'їнки. Українські воїни симетрично відповіли і оперативно примусили найманців до тиші. На жаль, у результаті цього протистояння отримав поранення один військовослужбовець сил АТО», - заявили в штабі.

У штабі також відзначили, що на приморському напрямку була зафіксована найбільша активність бойовиків.

Карта АТО: ситуація на сході України на 23 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 23 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Вночі бойовики двічі стріляли з мінометів калібру 82 мм по захисникам Широкино, вдень підступи до цього селища потрапили під гранатометний вогонь.

Також факт застосування ворогом протитанкового гранатомета зафіксовано біля Водяного.

Під час всіх вогневих провокацій з боку бойовиків українські військові застосовували зброю на ураження, інформують в штабі.

Нагадаємо, у Порошенка побоюються за долю закону про реінтеграцію Донбасу.

Раніше повідомлялося, 22 жовтня російсько-окупаційні війська здійснили 12 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовий отримав поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: