На Донбасі бойовики відкривали вогонь з гранатометів, один боєць поранений – штаб

Читать на русском
У зоні проведення АТО протягом 21 жовтня бойовики активізувалися на приморському напрямку. У результаті бойових дій один український військовий отримав поранення.

У зоні проведення АТО протягом 21 жовтня бойовики активізувалися на приморському напрямку. У результаті бойових дій один український військовий отримав поранення.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Загострення на Донбасі: що відбувається в зоні АТО й навіщо бойовики стягують техніку до лінії фронтуУ штабі АТО повідомляють про активізацію бойових дій з боку бойовиків і загострення ситуації. Чи є ймовірність нової ескалації, розповіли експерти.

«Вночі бойовики з гранатометів і кулеметів били по захисникам Старогнатівки, що на приморському напрямку. З цієї ж зброї ворог близько 3 години ночі почав обстріл опорного пункту української армії біля Богданівки. Наші воїни, застосовуючи піхотне озброєння відповіли окупантам. У результаті протистояння отримав поранення один військовослужбовець сил АТО», - йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 21 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 21 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У штабі АТО додали, що на луганському напрямку під вогонь бойовиків зі стрілецької зброї потрапили позиції українських військових біля Кримського. Повідомляється, що по позиціях сил АТО в районі Троїцького терористи використовували 82-мм міномет.

Нагадаємо ввечері 20 жовтня російсько-окупаційні сили змістили активність з донецького на маріупольський і луганський напрямок.

Раніше стало відомо, що бойовики готують диверсії на підконтрольній Україні території.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: