Зведення штабу АТО 23 жовтня: понад 10 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 22 жовтня.

Станом на 6:00 23 жовтня російсько-окупаційні війська вчинили 12 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Минула доба в районі проведення АТО завершилася без суттєвих змін ситуації. Противник і надалі поодиноко обстрілював позиції української армії на усіх напрямках, застосовуючи переважно піхотне озброєння. Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили режим тиші. У відповідь на провокації наші бійці 8 разів застосовували зброю на ураження противника. Унаслідок бойових дій один військовослужбовець сил АТО отримав поранення», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку під вогонь ворожих гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї наприкінці доби потрапили наші опорні пункти біля Авдіївки та шахти «Бутівка». А з протитанкових гранатометів та озброєння БМП окупанти понад годину били на підступах до Кам'янки.

На приморському напрямку бойовики застосовували великокаліберні кулемети неподалік Широкиного та Старогнатівки, а гранатомет – поблизу Водяного.

На луганському напрямку ввечері майже півтори години проросійські найманці обстрілювали з 82-мм мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів наших захисників у районі Кримського.

Нагадаємо, вчора, 22 жовтня, бойовики здійснили 5 обстрілів.

Раніше, 21 жовтня, в штабі АТО повідомили, що на Донбасі бойовики відкривали вогонь із гранатометів, один боєць поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: