Війна на Донбасі: як пройшла доба в АТО

Читать на русском
Донбас знову під обстрілами, а бойовики відкривають вогонь по усіх напрямках. Як пройшла доба - повідомили в штабі АТО.

Бойовики на Донбасі продовжують стріляти. За минулу добу окупанти здійснили 14 обстрілів позицій українських військових, втрат немає, але одного військовоко ЗСУ поранено. Бійці АТО 9 раз жорстко відповідали ворогові, пригнічуючи його вогневу активність.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«На Донецькому напрямку майже з 18 години і до півночі окупанти били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО у Авдіївки і шахти Бутівка. З цієї ж зброї увечері найманці кілька годин вели обстріл укріплень ЗСУ неподалік Кам'янки і Верхньоторецька», - повідомляють в штабі АТО.

Війна на Донбасі: чи варто чекати загостренняПро що свідчить рух техніки бойовиків ближче до лінії фронту та яка ситуація з живою силою супротивника, аналізує Денис Попович.

Також, за їхніми даними на Луганському напрямку в кінці доби противник з великокаліберних кулеметів двічі обстріляв захисників Новозванівки і один раз - Новоалександрівки.

«На Маріупольському напрямку під вогнем ворожих протитанкових і автоматичних гранатометів опинилися опорні пункти української армії неподалік Старогнатівки і Талаківки», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в штабі та групі ІС попередили про стягування техніки й можливе загострення на Донбасі.

Додамо, для обговорення ситуації на Донбасі в Україну приїде спецпредставник Держдепу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: