Екс-меру Запоріжжя обрали запобіжний захід

Читать на русском
Олександру Ченсановичу Сину пред'являють звинувачення: він підозрюється в незаконному відчуженні двох земельних ділянок, зловживанні службовим становищем.
Колишній міський голова Олександр Сін

В Орджонікідзевському районному суді Запоріжжя обрали запобіжний захід колишньому міському голові Олександру Сіну.

Про це кореспонденту УНН повідомив прес-секретар суду Євген Рахманов, передає «Слово і Діло».

Білецький уже півтора року «звільняє» голову Запорізької ОДАНародний депутат погрожував відправити у відставку голову Запорізької ОДА ще навесні 2016 року, але той і досі на посаді.

Слідчі прокуратури вимагали обрати Сину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але суд відпустив екс-мера під особисте зобов'язання.

«Заслухавши думки учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання, суд застосував до гр. Сіна О. Ч. запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, зобов'язавши його прибувати на кожну вимогу до слідчого, прокурора, слідчого судді або до суду», – йдеться в повідомленні прес-служби Орджонікідзевського районного суду Запоріжжя.

Нагадаємо, колишнього мера Запоріжжя Сіна підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем).

Раніше повідомлялося, що працівники Антикорупційного бюро перевіряють родича одного з радників губернатора Запорізької області у справі про незаконне виділення землі.

Як відомо, 3 жовтня ГПУ оголосила про підозру екс-чиновнику одеської мерії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: