100 мільярдів ПриватБанку: НАБУ отримало доступ до номерів засновників компаній-пустушок

Читать на русском
Співробітники Антикорупційного бюро продовжують розслідувати справу про розтрату понад 115 мільярдів гривень ПриватБанку.

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали доступ до чотирьох мобільних номерів, які належать засновникам компаній-пустушок і головному бухгалтеру однієї з цих компаній.

Таке рішення від 12 вересня ухвалияв Солом'янський районний суд міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з клопотанням детектива, засновники ТОВ «Імперія Холдинг», ТОВ «Інновейшн Мультимедіа» та ТОВ «Сантех Мастер», а також головний бухгалтер «Інновейшн Мультимедіа» користувалися мобільними номерами компанії «Київстар Україна». Ці підприємства належать до переліку компаній-пустушок, на які перевели заборгованості з кредитів з інших компаній.

Крім того, НАБУ подавало ще одне клопотання, в якому просило надати доступ до інформації щодо IP-адреси компанії «Водафон». Як вважають у Бюро, з цієї адреси здійснювалося управління рахунками низки компаній-пустушок, що фігурують у розслідуванні.

Нагадаємо, НАБУ почало перевірку компаній-пустушок у справі ПриватБанку.   Раніше детективи НАБУ розповіли, куди поділися мільярди гривень Привату.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: