Сім'я начальника військового госпіталю під час АТО купила будинок і ділянку під Києвом

Читать на русском

За час АТО начальник Центрального військового госпіталю прикупив собі будинок і ділянку в дорогому селищі під Києвом.
фото: Міноборони

За час АТО начальник Центрального військового госпіталю в Києві, генерал-майор Анатолій Казмірчук обзавівся земельною ділянкою і будинком під Києвом.

Виходячи з даних офіційної декларації генерал-майора Анатолія Казмірчука, разом з дружиною він володіє котеджем в селищі Гнідин Київської області, повідомляє «Слово і Діло».

За документами, земельну ділянку площею 1000 кв. м і будинок на 154,3 «квадрати» були оформлені на дружину генерала 22 грудня 2016 року. До речі, в той день коли начальник військового госпіталю оформляв свою угоду, на фронті відбувалися запеклі бої. Спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко заявляв, що на передовій загинули двоє військових і ще троє отримали поранення. Взимку минулого року, нагадаємо, відбулося різке загострення в районі Авдіївки Донецької області і так званої Світлодарської дуги.

Згідно з декларацією, вартість ділянки становить 67 010 гривень, а ціна будинку – 98 719 гривень. Цікаво, що на популярному сайті безкоштовних оголошень olx.ua котеджі в Гнідині з меншою площею продаються набагато дорожче. Наприклад, за будинок в 140 кв. м просять близько 2,5 млн грн, тобто в 25 разів більше, ніж генерал вказав в декларації. Разом з цим, технічні характеристики майна генерал-майора невідомі, так що цілком ймовірно, що його будинок – це скромний дачний котедж.

Також відзначимо, що будинок і земельну ділянку оформлені на дружину військового, яка, судячи з даних декларації, цілком могла дозволити собі придбати нерухомість під Києвом. Дружина начальника військового госпіталю в 2016 році заробила офіційно 524 169 гривень, а її чоловік на основному місці роботи за цей же період отримав 307 664 гривень, тобто по 25 638 гривень на місяць.

Нагадаємо, раніше журналісти «Слова і Діла» з'ясували, якою нерухомістю володіє керівник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: