Начальнику відділу поліції в Харкові подарували простору квартиру

Читать на русском
Начальник одного з відділів поліції главку НП у Харківській області отримав у подарунок простору квартиру в обласному центрі.

Начальник Основ'янського відділу поліції головного управління Національної поліції в Харківській області Ігор Колінко отримав у подарунок від батька квартиру площею понад 115 квадратних метрів і вартістю понад 1,3 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 28 вересня громадянин України Олександр Васильович Колінко, ймовірно, батько поліцейського, зробив негрошовий подарунок начальнику відділу поліції вартістю 1 мільйон 365 тисяч 700 гривень, а саме квартиру в Харкові загальною площею 116,5 кв. м.

В електронній декларації за 2016 рік Колінко вказав, що володіє квартирою в Харкові площею 45,8 кв. м. і земельною ділянкою в Харківській області. Також він і дружина мають два недобудованих гаража. Дружина поліцейського їздить на автомобілі Toyota Rav4 2014 року випуску.

За минулий рік начальник відділу поліції заробив 117 тис. 788 грн, а його дружина – нічого. Грошові активи відсутні.

У системі е-декларування вдалося знайти декларацію матері Колінка Валентини Семенівни, яка працює завідувачем виробництвом комунального підприємства «Комбінат дитячого харчування» і за сумісництвом прибиральницею в харківському ліцеї №149. За минулий рік вона заробила 35 975 грн, а її чоловік – нічого. Також подружжя отримало дохід від продажу рухомого та нерухомого майна – 130 і 525 тис. грн відповідно. Крім того, готівкою вони зберігають 30 тис. доларів.

У їхній власності також автомобіль Volkswagen Polo 2013 року випуску і дві квартири в Харкові площами 77,3 та 116,5 кв. м. Друга була подарована синові.

Нагадаємо, працівниця РДА в Києві придбала квартиру майже за мільйон.

Раніше нардеп від БПП придбав новий кросовер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: