Директор комунального підприємства купив новенький позашляховик за три мільйони

Читать на русском
Керівник одного з комунальних підприємств Харкова витратив понад три мільйони гривень на новий позашляховик.

Директор комунального підприємства «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» Євген Антіпов придбав за 3 мільйони гривень автомобіль Range Rover Sport 2017 року випуску.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій 4 жовтня, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Антіпов ще 14 липня купив цей автомобіль у ТОВ «Віннер Автомотів» за 3 мільйони 75 тисяч 184 гривні. Оскільки минуло практично 3 місяці з дня купівлі, директор КП порушив закон про протидію корупції в частині подачі такого повідомлення в 10-денний термін.

В електронній декларації за 2016 рік Антіпов вказав, що його дружина володіє житловим будинком площею 143,3 кв. м і двома земельними ділянками в н. п. Бугаївка Вовчанського району Харківської області, а також двома квартирами в Харкові. Сам директор КП не має жодної нерухомості.

За минулий рік він отримав дохід на суму 334 тис. 911 грн, а його дружина – нічого. Крім того, Антіпов задекларував 4,23 млн грн готівкою.

Нагадаємо, працівник Антимонопольного комітету придбав квартиру в Києві за 1,8 мільйона гривень.

Раніше головлікар Вінницького диспансеру придбав автівку за два мільйони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: