Працівник Антимонопольного комітету придбав квартиру в Києві за 1,8 мільйона гривень

Читать на русском
Співробітник одного з департаментів Антимонопольного комітету України витратив майже 1,8 мільйона гривень на житло в столиці.

Головний спеціаліст відділу контролю за концентраціями та узгодженими діями ринків зв'язку департаменту контролю за концентраціями та узгодженими діями Антимонопольного комітету України Антон Зінченко придбав квартиру в Києві за 1,78 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій 3 жовтня, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, Зінченко ще 26 вересня 2017 року придбав квартиру в Києві площею 67,5 кв. м у громадянина України Ігоря Валерійовича Корчового за 1 мільйон 787 тисяч 786 гривень.

В електронній декларації за 2016 рік працівник АМКУ вказав, що володіє квартирою в Дніпрі площею 69,3 кв. м, однак місцем фактичного проживання зазначений Київ, в якому нерухомості в нього немає. Також Зінченко має автомобіль Toyota Corolla 2012 випуску.

За минулий рік він отримав дохід на суму 1 млн 201 тис. 176 грн. На банківському рахунку в нього 25 082 дол., а готівкою Зінченко зберігає 69 тис. дол.

Нагадаємо, головний лікар Вінницького диспансеру купив автомобіль за два мільйони.

Раніше співробітниця Нацдержслужби придбала столичну квартиру за півтора мільйона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: