Стало відомо, коли президент внесе до Ради законопроект про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Заступник глави АП Костянтин Єлісєєв заявив що законопроект про реінтеграцію Донбасу Порошенко внесе 4 жовтня.

Проекти закону про реінтеграцію Донбасу, які були оприлюднені сьогодні віце-спікером Оксаною Сироід і іншими джерелами, не актуальні, тому що закон досі змінюється.

Про це «Українській правді» повідомило джерело, близьке до вироблення закону, передає «Слово і Діло».

Сергій ТарутаНародний депутат України
Тарута пообіцяв, що не підтримає прийняття законопроекту про реінтеграцію ДонбасуСказано 30 червня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

За уточненням співрозмовника, проект закону до Ради не передавався.

«Законопроект уточнюється. Тому версія, оприлюднена Сироід, неактуальна», - зазначив співрозмовник.

У свою чергу інші учасники зустрічі «мінської платформи» разом з АП і комітетами закордонних справ і євроінтеграції повідомили, що присутній на засіданні заступник голови АП Костянтин Єлісєєв заявив, що законопроет буде внесений президентом до парламенту в середу.

«Єлісєєв розповідає в загальних рисах про закон і миротворчу місію. За миротворцям є нюанси. З реального: там буде про окупацію і про реінтеграцію на основі постанови Кабміну», - зазначив один зі співрозмовників.

Геращенко звинуватила «Самопоміч» у просуванні фейкових законопроектівЗаконопроект про реінтеграцію окупованих територій України та відновлення її територіальної цілісності має важливі нюанси, що дозволяють посилити позицію країни на дипломатичному рівні.

Коли голосуватимуть за цей законопроект поки невідомо.

Раніше шеф-редактор «Слова і Діла» Катерина Пітєніна розповіла, як у фракції БПП не виконали обіцянку стосовно закону про реінтеграцію Донбасу.

Нагадаємо, народний депутат України, член комітету з питань національної безпеки і оборони Дмитро Тимчук розповів нові подробиці законопроекту про реінтеграцію Донбасу і озвучив перспективи його ухвалення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: