В АП озвучили ступінь готовності закону про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв розповів про ступінь готовності закону про реінтеграцію Донбасу.
фото: ТСН

Законопроект про реінтеграцію Донбасу «практично готовий» і відповідає зобов'язанням України згідно з Мінськими угодами.

Про це в ефірі «Радіо Свобода» заявив заступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв, повідомляє «Слово і Діло».

«Законопроект практично готовий, ми провели консультації з ключовими партнерами, тому для них це не є сюрпризом. Цей проект є важливим у контексті можливого розгортання миротворчої місії на Донбасі, оскільки ми не хочемо, щоб Росія брала участь у цих миротворчих операціях. Ми маємо на законодавчому рівні закріпити цей процес. Я вважаю, що він має бути представлений і в парламенті, і якомога швидше проголосований», – сказав він.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що РПЛ не підтримає законопроект про реінтеграцію Донбасу, якщо той впроваджуватиме Мінські домовленостіСказано 11 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Єлісєєв зазначив, що законопроект відповідає зобов'язанням України згідно з Мінськими угодами й допоможе в політико-дипломатичному врегулюванні ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, 22 вересня Хорватія в ООН запропонувала Україні поділитися своїм досвідом реінтеграції територій.

15 вересня депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко розповів, що закон про реінтеграцію парламент розглядатиме в жовтні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: