Геращенко анонсував розгляд проекту закону про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Законопроект про реінтеграцію Донбасу розглядатиметься у Верховній Раді в жовтні, повідомив народний депутат від фракції Народного фронту, член колегії МВС Антон Геращенко.

Законопроект про реінтеграцію Донбасу розглядатиметься у Верховній Раді в жовтні.

Про це повідомив народний депутат від фракції «Народного фронту», член колегії МВС Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що робота над законопроектом щодо реінтеграції Донбасу завершується, він буде найближчим часом оприлюднений і винесений на обговорення.

Сергій ТарутаНародний депутат України
Тарута пообіцяв, що не підтримає прийняття законопроекту про реінтеграцію ДонбасуСказано 30 червня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Я сподіваюся, що ми будемо його розглядати в жовтні. Перші три тези цього законопроекту – це те, що ми називаємо ці організації (самопроголошені «Луганську та Донецьку народні республіки» – ред.) терористичними, друге – ми не визнаємо жодних рішень, які ними ухвалені щодо власності ... третє – це те, що визнаємо їх рішення такими, що не мають жодного значення», – сказав Геращенко в ефірі одного з телеканалів.

Текст законопроекту про реінтеграцію Донбасу досі не оприлюднений, його розробкою займається Адміністрація президента України. Раніше нардеп Ірина Луценко повідомила, що Росія в законопроекті буде названа «країною-агресором».

Голова міжнародного комітету Ради Федерації РФ Костянтин Косачев заявив, що жодних підтверджень агресії з боку Росії в Києва немає, а коли немає доказів, «доводиться ухвалювати закони».

Раніше повідомлялося, як замінять термін АТО в законі про реінтеграцію Донбасу.

Також спікер ВР Андрій Парубій розповів, що передбачає реінтеграція Донбасу.

Нагадаємо, раніше Антон Геращенко разом з іншими депутатами прокоментував «Слову і Ділу», яким буде закон про реінтеграцію Донбасу.

Смелая в Раде. Реинтеграция ДонбассаСлово і Діло

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: