«Металіст» повернули у власність держави

Читать на русском
Генеральний прокурор Юрій Луценко під час візиту до Харкова 3 жовтня анонсував повернення місцевого футбольного клубу Металіст у власність держави.

Генеральний прокурор Юрій Луценко під час візиту до Харкова 3 жовтня анонсував повернення місцевого футбольного клубу «Металіст» у власність держави.

Про це він сказав на спільному брифінгу з міністром юстиції Павлом Петренком, передає «Слово і Діло».

За його словами, рішення про повернення вже ухвалив суд. «Він (ФК «Металіст» – ред.) повертається від Курченка до держави. Далі, очевидно, виконавчі органи країни ухвалять рішення про його використання. Можливий варіант передачі в управління муніципальне, можливий конкурс для інвесторів, можливі інші варіанти, які вже перебувають поза моєю компетенцією, але разом із міністром (юстиції Павлом Петренком – ред.) ми можемо з гордістю повідомити, що ФК «Металіст» тепер належатиме не втікачам-клептократам, а харків'янам», – сказав генпрокурор.

Загроза в мантіях: до чого можуть призвести судові рішення у справах 2014 року?Проросійські активісти, беркутівці та сепаратисти. Цього тижня декого з них українські судді виправдали, а декому – значно полегшили тюремну долю. Чому так відбувається, розбирався Олександр Радчук.

Він уточнив, що клуб повертають у порядку спецконфіскації. Відзначимо, раніше власником ФК був олігарх Сергій Курченко, що втік з України.

Раніше Луценко назвав нову версію вибухів у Калинівці.

Також відзначимо, що генпрокурор розкритикував рішення суду в «справі 2 травня» в Одесі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: