Луценко розкритикував рішення суду в «справі 2 травня» в Одесі

Читать на русском
При розгляді справи суд відмовився приймати всі додаткові докази прокуратури, які доводили, що до подій в Одесі були причетні проросійські активісти.

ГПУ оскаржить рішення суду Чорноморська, яке виправдовує всіх фігурантів у справі 2 травня в Одесі.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає «Слово і Діло».

Суд ухвалив рішення щодо екс-мера Слов'янськаУ Харкові суд змінив на домашній арешт запобіжний захід для екс-мера Слов'янська Донецької області Нелі Штепи, яку звинувачують в сепаратизмі.

За словами глави відомства, під час розгляду справи суд відмовився приймати всі додаткові докази прокуратури, які доводили, що до подій в Одесі були причетні проросійські активісти.

«Ми маємо відео подій, свідчення свідків, які дізнаються конкретних обвинувачених, і визнання одного з тих, хто був на боці «руської весни» і викриває своїх однодумців. Але все це відмовився ухвалювати суд. У цій ситуації ми не дамо розбурхати Одесу. Ми сподіваємося, що апеляційний суд розгляне нашу скаргу, яка буде представлена ​​на наступному тижні», - заявив Юрій Луценко.

Як відомо, 18 вересня суд оголосив вирок у «справі 2 травня».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі проведуть ексгумацію тіл шести загиблих 2 травня.

Слід зазначити, що згідно з моніторингом «Слова і Дела», у Юрія Луценка 135 обіцянок, з яких 42 він виконав і 62 - провалив. Рівень його відповідальності - 31%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: