Луценко прокоментував інцидент між УДО та журналістами на весіллі сина

Читать на русском
Голова Генпрокуратури Юрій Луценко відреагував на сюжет журналістів щодо святкування весілля його сина.
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що серед сотні гостей на весіллі його сина були щонайменше четверо осіб, які підлягають цілодобовій державній охороні, тому співробітники УДО перебували «за периметром цього сімейного свята», й додав, що «шкодує, що працівники УДО не змогли знайти балансу й вступили у фізичний контакт із журналістами».

Так він в ефірі «ТСН.Тиждень» прокоментував сюжет програми «Схеми», передає «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

«УДО має право визначати периметр для безпеки цих охороняємих осіб. Те, що встановлює УДО, є обов’язковим для всіх, включно для журналістів. Проте я шкодую, що журналісти в нас часто перетворюються на нишпорок. Якби вони підійшли до мене й сказали: ми хочемо на весілля, я б їх запросив і навіть пригостив. Проте їм було цікаво познімати з кущів, хто заходить і хто виходить. Вони стали простими папараці. З іншого боку, я шкодую, що працівники УДО не змогли знайти балансу й вступили у фізичний контакт із журналістами. Не моя справа слідкувати за тим, що відбувається за периметром мого сімейного свята. Проте УДО зараз проводить службову перевірку, і в разі якщо воно встановить порушення чинного законодавства, безумовно, винні будуть притягнуті до відповідальності», – наголосив Луценко.

Луценко розповів, хто стоїть за вибухами на військових складах, про гроші Януковича та весілля синаТСН

Нагадаємо, під час зйомок сюжету святкування весілля сина генпрокурора Луценка, яке обслуговували автівки ГПУ, працівники УДО напали на журналістів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: