Бойко закликав висловити недовіру уряду

Читать на русском
Народний депутат України, голова фракції Опозиційного блоку Юрій Бойко на пленарному засіданні 3 жовтня вкотре розкритикував чинну владу й закликав підтримати законопроект про відставку уряду.

Народний депутат України, голова фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко 3 жовтня вкотре розкритикував чинну владу й закликав підтримати законопроект про відставку уряду.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на відповідну заяву нардепа на пленарному засіданні Ради.

Юрій БойкоНародний депутат України
Бойко заявив, що ОБ не підтримає урядову пенсійну реформуСказано 18 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Головний пріоритет уряду на наступний рік – утриматися на посадах, спираючись на силовиків. Рекордні суми планують витратити на армію, поліцію, прокуратуру, суди, на шкоду всім соціальним програмам. В уряді переплутали пріоритети. На освіту виділяється вдвічі менше, ніж на правоохоронців. У бюджеті вперше не знайшлося коштів на підтримку шахтрарів. Все це є наслідком відсутності контролю за владою», – повідомив нардеп.

Погоджувальна рада: які законопроекти фракції підтримуватимуть 3-6 жовтня«Слово і Діло» розповідає, чого чекати від парламенту цього пленарного тижня, виходячи з позицій фракцій, озвучених на погоджувальній раді.

«Парламент порушив статтю 228 регламенту, не розглянувши звіт уряду перед ВР, та статтю 116 Конституції України про виконання бюджету. Наполягаємо негайно заслухати звіт уряду, скоротити витрати на силовий блок у новому бюджеті та направити ці гроші на підтримку вчителів, медиків та пенсіонерів», – заявив із трибуни Бойко.

«Вимагаємо внести на розгляд парламенту питання про недовіру уряду. Ми закликаємо підтримати цю ініціативу. Відповідний проект постанови та заяву ми передамо депутатським фракціям та ЗМІ», – підсумував нардеп.

Нагадаємо, 3 жовтня Рада продовжує розглядати поправки до судової реформи.

2 жовтня заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко висловив упевненість, що пенсійна реформа буде ухвалена цього тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: