Столична влада перевірила готовність снігоприбиральної техніки до зими

Читать на русском
У столиці до роботи взимку комунальні керуючі компанії підготували 335 одиниць техніки: 195 тракторів і 140 одиниць малої механізації.

У столиці до роботи взимку комунальні керуючі компанії підготували 335 одиниць техніки: 195 тракторів і 140 одиниць малої механізації.

Про це під час інспекції готовності техніки в Подільському районі заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає «Слово і Діло».

Кличко і снігопади: як комунальники розчищали Київ під час святПопри те, що в КМДА звітують про регулярне та своєчасне розчищення вулиць, столиця продовжує потопати в снігу. «Слово і Діло» довідалось, як прибирали міські вулиці під час різдвяних канікул.

«Загалом у розпорядженні комунальників понад шість сотень одиниць техніки. Це як великогабаритна техніка комунальної корпорації «Київавтодор», так і трактори, мала механізація ЖЕД для прибирання дворів, міжквартальних проїздів тощо. Зараз ми перевіряємо реальну готовність цієї техніки, наявність запчастин, укомплектованість штату водіїв та інші важливі для роботи взимку речі», – сказав заступник голови КМДА.

Під час інспекції він поспілкувався з водіями авто для прибирання, відзначивши, що формуючи плани оновлення техніки та обладнання до неї, керівники комунальних служб мають орієнтуватися на думку людей, які з нею працюють.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що міська влада планує до осінньо-зимового періоду додатково закупити 49 одиниць снігоприбиральної техніки, й виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: