Понад 260 одиниць техніки прибирають сніг у Києві – КМДА

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації відзвітували про кількість снігоприбиральної техніки, задіяної в столиці.

З ночі понеділка, 6 лютого, 267 одиниць снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання працюють на вулично-дорожній мережі Києва.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Станом на 6:00 був 4 рази проведений повний комплекс робіт з обробки та очисщення доріг від снігу, а за станом на 8:30 такі роботи виконувалися вп'яте, адже опади не припиняються й буквально за 2 години очищені дороги знову накриває сніг», – йдеться в повідомленні.

Так, за інформацією прес-служби, вночі, щоб впоратися з такою інтенсивністю снігу й забезпечити на ранок проїзний стан доріг, очищення проводилося колонами снігоприбиральної техніки в складі 5-9 машин. Вранці великі колони були розбиті на менші в складі до 3 одиниць спецтехніки, щоб не заважати руху автотранспорту. Бригади з ручного прибирання та трактори зі спеціальним обладнанням працюють на тротуарах і зупинках громадського транспорту.

Також зазначається, що протягом доби підприємства «Київавтодору» використали 1753 тонни солі та 1462 тонни піщано-соляної суміші. Дорожники продовжують роботи в посиленому режимі, в прибиранні вулично-дорожньої мережі задіяна вся наявна техніка та людські ресурси.

Нагадаємо, раніше через сильний снігопад Київ зупинився в 10-бальних заторах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: