Ремонт доріг у Києві: Кличко відремонтував вулицю Васильківську з місячним запізненням

Читать на русском
Дороги в столиці справді ремонтують, але часом міська влада не вкладається в строки, саме так сталося з вулицею Васильківською.
Віталій КличкоФото: прес-служба КМДА

В Києві триває ремонт доріг: з обіцяних Кличком автодоріг уже відремонтований Повітрофлотський проспект, міст на Труханів острів, вулиця Васильківська. Однак, на жаль, не всі відповідні обіцянки мера Києва отримали статус «виконано».

Так, попри те, що вулиця Васильківська вже відкрита після ремонту, «Слово і Діло» вважає обіцянку, яку щодо неї дав Кличко у червні цього року, невиконаною.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко запевняє, що капітальний ремонт вул. Васильківська буде завершено вже за місяцьСказано 1 червня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Річ у тім, що, як повідомили в «Київавтодорі», ремонт завершився 18 серпня, тоді як мер обіцяв, що він закінчиться на початку липня.

Залишається лише сподіватися, що тривалість робіт тотожна їхній якості і за виділені на них 86 млн грн вулиця справді не потребуватиме ремонту найближчі 10 років, як пообіцяв Кличко.

Загалом у мера Києва виконані 46% обіцянок, і в рейтингу міських голів обласних центрів України він завдяки цьому показнику займає досить високе п’яте місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: