Кличко відзвітував про готовність Києва до зими

Читать на русском
Кличко запевнив, що Київ на 100 відсотків забезпечений запасами вугілля й виконав енергоефективні заходи на об’єктах водопровідного та каналізаційного господарства.

Київська влада виконала практично всі роботи з підготовки міста до зими.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виїзного засідання колегії Київської держадміністрації, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу політика.

«Зараз ми більш ніж на 90% готові до опалювального сезону. Ще залишився місяць, щоб перевірити стан усіх тепломереж. І це завдання я поставив головам усіх районів. І впевнений, що в сезон ми увійдемо зі 100-відсотковою готовністю», – сказав Кличко.

Він також запевнив, що Київ на 100% забезпечений запасами вугілля й виконав енергоефективні заходи на об’єктах водопровідного та каналізаційного господарства.

Водночас Кличко доручив головам районів перевірити готовність спецтехніки та інвентарю для прибирання взимку.

В «Укренерго» кажуть, що взимку проблем не буде за однієї умовиУ компанії Укренерго технічно готові до проходження осінньо-зимового опалювального сезону.

«Щоб не було так, що ми знову будемо бігати й закуповувати лопати взимку. Весь інвентар для прибирання снігу має бути готовий», – наголосив мер.

Кличко звернувся до правлінь ЖБК та ОСББ з проханням прискорити підготовку будинків, щоб вчасно отримати відповідні паспорти.

Раніше стало відомо, хто і як контролюватиме якість столичних доріг та виділені на них кошти.

Нагадаємо, до кінця року вестибюлі всіх станцій метрополітену обладнають відеокамерами із системою розпізнавання облич за 11 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: