У БПП хочуть, щоб Кличко очолив партію

Читать на русском
У парламентській фракції «Блок Петра Порошенка» допускають внесення змін до закону про державну службу, що дозволить деяким категоріям держслужбовців перебувати в політичних партіях.

У парламентській фракції «Блок Петра Порошенка» допускають внесення змін до закону про державну службу, що дозволить деяким категоріям держслужбовців перебувати в політичних партіях.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«На сьогоднішній день обговорюються зміни в закон про держслужбу, які дозволили б певному колу осіб, які перебувають на держпосади, очолювати політичні сили», - сказав заступник глави фракції «БПП» Ігор Кононенко.

Політичні розклади нового сезону: чи знайде союзників Саакашвілі та що буде з БППДві головні фракції коаліції втратили довіру населення, чим помітно знизили свої рейтинги. Чи будуть нові союзи цієї парламентської осені, розповіли експерти.

«Я не розумію, чому прем'єр-міністр, наприклад, може бути на чолі політичної сили, а мер міста Київ (Віталій Кличко - ред.) не може. Мені незрозуміла така дискримінація. На мій погляд, ми допустили помилку, коли приймали закон», - пояснив політик.

Разом з тим він нагадав, що з'їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» не прийняв рішення про відставку з посади голови партії Кличка, який в даний час є керівником Київської міської державної адміністрації.

Говорячи про перспективу співпраці з партією «УДАР», яку раніше очолював Кличко і яка об'єдналася з «БПП», Кононенко висловив надію, що в подальшому вони продовжать працювати в рамках однієї політичної сили.

Нагадаємо, суд зобов'язав екс-міністра економіки спростувати заяву на адресу Кононенка.

Раніше в БПП спрогнозували, коли депутати перейдуть до голосування по судовій реформі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: