Судова реформа: в БПП спрогнозували, коли депутати перейдуть до голосування

Читать на русском
Парубій проводить переговори з авторами найбільшої кількості правок до законопроекту з тим, щоб вони не наполягали на розгляді кожної з них.

Парламент зможе завершити розгляд правок до проекту судової реформи й перейти до голосування за законопроект на ранковому засіданні в четвер, 21 вересня.

Таку думку висловив у розмові з журналістами перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«За нашими розрахунками, ми маємо надію, що завтра в першій половині дня, десь перед обідом, ми вийдемо на голосування за судову реформу, за кодекси», – зазначив він.

Кононенко підкреслив, що парламент уже другий тиждень, враховуючи минулий пленарний, не може завершити розгляд одного законопроекту.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін запевнив, що не буде підтримувати законопроекти щодо судової реформиСказано 31 серпня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Він також повідомив, що голова ВР Андрій Парубій зараз проводить переговори з деякими депутатами, авторами найбільшої кількості правок до законопроекту, з тим, щоб вони не наполягали на розгляді кожної з них.

«Щоб сьогодні, на їхній погляд (депутатів-авторів поправок – ред.), поставили найбільш важливі, з їхньої точки зору, правки, які вони хочуть озвучити в залі, щоб усе ж таки завтра в першій половині дня ми вийшли на голосування за кодекс», – наголосив Кононенко.

Нагадаємо, Верховна Рада 19 вересня почала розглядати судову реформу. Депутати розглянули тисячу з 4383 правок до законопроекту, але не підтримали жодної.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: