Нардеп до напівсмерті забив злочинця – ЗМІ

Читать на русском
У будинок народного депутата Юрія Берези в селі Чумаки намагався проникнути невідомий чоловік. Зловмисника затримали, зараз він знаходить у важкому стані.

У будинок народного депутата Юрія Берези в селі Чумаки намагався проникнути невідомий чоловік. Зловмисника затримали, зараз він знаходить у важкому стані.

Про це повідомили джерела INSIDER в місцевих правоохоронних органах, передає «Слово і Діло».

Згідно з офіційною інформацією, 24.09.2017 р. в чергову частину П'ятихатського ОП Жовтоводського ОП ГУНП в Дніпропетровській області надійшло повідомлення, що близько першої години ночі сталося проникнення з метою підпалу на територію домоволодіння за адресою: П'ятихатський район, с. Чумаки, вул. Шевченко, 1-а (власник депутат Верховної Ради Береза ​​Ю.М.).

На місці події затримано чоловіка, особа якого встановлюється. Справа в ЄРДР внесена за статтею - тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Разом з тим, за інформацією видання, чоловік 1980 року народження знаходиться у важкому стані, у нього зламані 4 хребця, внутрішньочерепна гематома, яка залишає йому малі шанси вижити. Зараз чоловік перебуває в реанімації в Кривому Розі.

Трагедія як привід для піару: як політики виконують обіцянки дбати про безпекуПожежі на об’єктах соціальної інфраструктури, вибухи в будинках та військових частинах – буденність для України через нехтування правилами безпеки. І після кожної такої трагедії лунають обіцянки…

Крім того, джерела вважають, що травми були нанесені самим депутатом. INSIDER подзвонив депутату, але після питання про даний інцидент Береза ​​кинув трубку та на повідомлення також не відповідає.

У МВС поки не змогли прокоментувати цей інцидент, проте джерела в «Народному фронті» повідомили, що 26 вересня в офісі партії відбулася розмова з цього приводу. «Антон Геращенко привіз в офіс якісь жорсткі матеріали по Березі, і розмовляв з керівництвом», - сказав співрозмовник.

Відзначимо, 29 березня 2017 року Береза ​​заявив, що на комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони буде розглянуто питання щодо інциденту з пожежею на складах боєприпасів в Балаклії Харківської області, але так і не зміг виконати своєї обіцянки.

Всього в активі Берези, за спостереженнями «Слова і Діла», 37 обіцянок, з них виконаних - 17, а невиконаних - 13. Рівень відповідальності - 46%, він знаходиться на 76 місці серед всіх народних обранців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: