Ляшко повідомив про затримання «радикала» за вбивство

Читать на русском
Депутата Миргородської міськради від Радикальної партії Хачатура Хачатряна затримали за вбивство його колеги-депутата від ВО Свобода Олега Супруненка.

Депутата Миргородської міськради від Радикальної партії Хачатура Хачатряна затримали за вбивство його колеги з ВО «Свобода» Олега Супруненка.

Про це в Facebook повідомив голова партії Олег Ляшко, передає «Слово і Діло».

«Мені стало відомо, що депутата Миргородської міської ради від РПЛ Хачатура Хачатряна затримали за звинуваченням у вбивстві його колеги-депутата від ВО «Свобода» Олега Супруненка», – написав він.

Ляшко нагадав, що Супруненко 26 днів боровся за життя в реанімації після жорстокого нападу й помер 7 серпня. «Поки обставини кримінальної справи мені до кінця не відомі. Але ... за жодних обставин не буду прикривати злочинців, якщо вони винні. Тому я вимагаю від Хачатура Хачатряна скласти мандат і постати перед правосуддям», – додав Ляшко.

Він підкреслив, що всі причетні до цього нелюдського злочину мають бути суворо покарані.   Як відомо, Супруненка побили 12 липня, 7 серпня він помер, так і не вийшовши з коми. Йому було 29 років.

Раніше повідомлялося, що в Фастові «радикал» погорів на хабарі.

Нагадаємо, 17 червня 2017 року Ляшко запевнив, що домагатиметься звільнення головного прокурора Чернігівської області Володимира Комашка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: