Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Береза обіцяє за 10 діб «посадити» директора та всіх представників агрофірми «Добробут»

18 березня 2016 року народний депутат України Юрій Береза обіцяє за 10 діб «посадити» директора та всіх представників агрофірми «Добробут» (відео:0:09). На запитання чи відповідає народний депутат за свої слова Юрій Береза впевнено відповів «так». В свою чергу, директор вказаного підприємства М. Ранчуков звернувся до Генерального прокурора, голови Національного антикорупційного бюро та Міністра внутрішніх справ з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася.
Не виконано
Сказано 18 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=M_g8NSe-AZw
  • http://verhovenstvo.com/view/10444
  • http://ua.interfax.com.ua/news/press-release/331547.html
  • https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch
  • https://www.youtube.com/watch?v=fdu_3rUCZp0

Результат

4 квітня 2016 року редакція ІА «Слово і Діло» направила запит для доступу до публічної інформації по зазначеному питанню. 28 квітня 2016 року редакція ІА «Слово і Діло» повторно направила запит для доступу до публічної інформації по зазначеному питанню. На жодний із запитів від ІА народний депутат так і не відповів.

Станом на 27 травня 2016 року, відповідно до відомостей у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, директором ПОГ «Добробут» є Максим Ранчуков.

30 вересня 2016 року в інтерв'ю ІА «Слово і Діло» Юрій Береза повідомив, що керівник вказаної агрофірми не заарештований, а звільнений із займаної посади та знаходиться за межами України (відео).