Росія проведе масштабні навчання ракетних військ

Читать на русском
Навчання Ракетних військ стратегічного призначення РФ за участю більше 4 тисяч військовослужбовців і 400 одиниць техніки пройдуть наприкінці вересня в Новосибірській області.

Росія наприкінці вересня проведе масштабні командно-штабні навчання ракетних військ стратегічного призначення (РВСП) у Новосибірській області, в яких візьмуть участь понад чотири тисячі військових і близько 400 одиниць техніки.

Про це повідомляє Міноборони РФ, передає «Слово і Діло».

Підсумки навчань «Захід-2017»: на що здатна російська армія та чого побоюються в БілорусіВійськові навчання Захід-2017 викликали побоювання. Що ж продемонстрували вчення на практиці та які висновки можна зробити, розповіли експерти.

«Планується відпрацювання великого переліку завдань і вступних, у тому числі з приведення у вищі ступені бойової готовності, здійснення маневрених дій на маршрутах бойового патрулювання, протидії диверсійних формувань і ударам високоточної зброї, виконання бойових завдань в умовах активного радіоелектронного придушення й інтенсивних дій у районах дислокації військ», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в навчаннях будуть вперше задіяні близько десяти зразків перспективної спеціальної техніки, в тому числі для інженерних підрозділів, охорони та оборони, РХБЗ. Планується широке застосування авіації. Будуть задіяні винищувачі-перехоплювачі МіГ-31, завдання повітряної розвідки виконуватимуть літаки Ан-30, для пошуку застосовуватимуться транспортно-бойові вертольоти та комплекси з безпілотниками.

20 вересня в Польщі стартували військові навчання Dragon-17.

Нагадаємо, раніше в Міноборони відзвітували про завершення військових навчань Rapid Trident-2017.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: