Rapid Trident-2017: в Міноборони відзвітували про завершення військових навчань

Читать на русском
22 вересня у Львівській області завершилися навчання Rapid Trident-2017 на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.

У п'ятницю, 22 вересня, в Україні завершилися масштабні українсько-американські командно-штабні навчання Rapid Trident-2017.

Про це повідомили в прес-службі Міноборони, передає «Слово і Діло».

Міжнародні військові рейтинги: на якій сходинці УкраїнаАналітики «Слова і Діла» розібралися в нещодавно оприлюдненому міжнародному військовому рейтингу Global Firepower і порівняли збройні сили України та Росії.

На офіційній церемонії закриття військовослужбовці ЗСУ та американські солдати спустили зі щогли державні прапори України та США. Кожен з учасників багатонаціональних маневрів отримав іменні сертифікати.

У відомстві також нагадали, що в рамках навчань військові на навчальних ділянках полігону тактичні підрозділи ЗС України та країн-учасниць вдосконалювали свої знання та навички з виконання основних елементів ведення бойових дій в умовах збройних конфліктів сучасності.

Під час активної фази навчань виконувалися бойові завдання, передбачені сценарієм із додаванням несподіваних ввідних.

Нагадаємо, у навчаннях Rapid Trident-2017 взяли участь більше 2500 військових з 15 країн: України, США, Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії.

Раніше повідомлялося, що в Польщі стартували військові навчання Dragon-17.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: