«Захід-2017»: гелікоптер обстріляв глядачів – відео

Читать на русском
Три снаряди влучили в зону, де була розташована військова техніка й утворилося стихійне паркування як військових, так і цивільних автомобілів.

За повідомленнями російських ЗМІ, під час навчань «Захід-2017» гелікоптер Ка-52 випадково обстріляв ракетами глядачів, які перебували поруч із полігоном «Лужский» під Санкт-Петербургом.

Про це повідомляє 66.ru, передає «Слово і Діло».

За інформацією видання, двоє людей отримали важкі травми. Також повідомляється, що постраждалими виявилися журналісти.

«Захід-2017» на старті: навчання чи підготовка до наступуВ РФ заявили, що повністю готові до старту військових навчань Захід-2017. Чи дійсно керівництво Росії відкриває новий фронт, розповіли військові експерти.

Як пише «Фонтанка», у військового гелікоптера сталося несанкціоноване замикання ланцюга стрільби, тобто він вистрілив не в ціль. Три снаряди влучили в зону, де була розташована військова техніка й утворилося стихійне паркування як військових, так і цивільних автомобілів.

Видання зазначає, що від вибухової хвилі постраждали дві військових машини – вантажна та легкова. Також говорять про те, що вибуховою хвилею контузило людину.

ЧП во время учений "Запад-2017"Fontanka Ru

Припускається, що пуск ракет «повітря-земля» стався випадково через неполадки.

За деякими даними, обстріл стався перед візитом на полігон президента РФ Володимира Путіна, який проходив 18 вересня. Офіційно про інцидент не повідомлялося.

На учениях «Запад-2017» боевой вертолет обстрелял толпу зрителей66.RU

Раніше в НАТО заявили, що навчання «Захід-2017» нагадують приготування до великої війни.

Державна прикордонна служба України продовжує проводити посилені заходи безпеки на всіх ділянках кордону.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: