Rapid Trident 2017: у Львівській області офіційно відкрили міжнародні навчання

Читать на русском
У Львівській області відбулася офіційна церемонія відкриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ Репід Трайдент-2017.
Міністерство оборони України

Сьогодні, 11 вересня, у Львівській області відбулася офіційна церемонія відкриття українсько-американських командно-штабних навчань із залученням військ Rapid Trident 2017.

Про це повідомляє прес-центр Rapid Trident 2017, передає «Слово і Діло».

«Захід-2017»: Лукашенко розповів, з якою метою проводитимуть військові навчанняБілорусько-російські навчання Захід-2017 не націлені на те, щоб на когось нападати, в чому зможуть переконатися запрошені закордонні спостерігачі.

Церемонія проходила на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки (МЦМБ) Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в с. Старичі Яворівського району.

В урочистостях взяли участь надзвичайний і повноважний посол США в Україні Марі Йованович, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук та інші.

Відзначимо, що цьогоріч у військових маневрах беруть участь безпрецедентна кількість учасників – близько 2500 військовослужбовців із 15 країн світу. Крім України та США, до навчання залучені військовослужбовці з Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Великої Британії.

10 серпня повідомлялося, що українські військові візьмуть участь у навчаннях Rapid Trident 2017.

Нагадаємо, що всупереч забороні президента Ігоря Додона, Національна армія Молдови візьме участь у міжнародних навчаннях на території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: