Луценко розповів, скільки справ корупціонерів дійшло до суду

Читать на русском
За словами Луценка, він очікує, що наприкінці року до суду передадуть уже 5 тисяч проваджень, адже щодня затримують в середньому 3 корупціонерів, а інколи й 10.

За корупційні злочини в 2017 році затримали вже 7123 особи, понад 2200 справ передали до суду.

Про це під час брифінгу заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.TV».

«За цей рік затримані за корупційні злочини 7123 особи, з них 2222 (справи – ред.) на цю мить передані до суду. З урахуванням минулорічних 1700 це, за мій період, близько 4 тисяч корупціонерів, які перебувають у судах», – наголосив він.

Заступник мера Дніпра придбав новенький автомобіль за два мільйониОдин із заступників мера Дніпра Бориса Філатова витратив понад два мільйони гривень на новий транспортний засіб.

За словами Луценка, наприкінці року до суду передадуть уже 5 тисяч проваджень, адже щодня затримують у середньому 3 корупціонерів, а інколи й 10.

«Так, щоб не було жодного (затриманого – ред.), ще не було жодного дня», – додав Луценко.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в боротьбі з корупцією в Україні є одне слабке місце – це суди, де на сьогодні є понад 3 тисячі корупційних справ.

Колишній держсекретар США Джон Керрі вважає, що президент Петро Порошенко неправий у публічній позиції щодо антикорупційного суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: