НАЗК анонсувало повну перевірку 300 е-декларацій

Читать на русском
Більшість проголосованих рішень стосується перевірки е-декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування.

За два останні тижні Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило майже 300 рішень щодо перевірки е-декларацій.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Facebook, передає «Слово і Діло».

«За два тижні, з 21 серпня до 6 вересня 2017 року, члени Національного агентства з питань запобігання корупції розглянули та проголосували на засіданнях 282 рішення. Кількість ухвалених рішень від загалу складає 279 рішень, решта – були зняті з розгляду чи відправлені на доопрацювання», – йдеться в повідомленні.

Співробітниці Львівської митниці подарували нерухомостьПрацівниця Львівської митниці отримала в подарунок львівську квартиру, а також житловий будинок і землю в сусідній області.

За інформацією НАЗК, більшість проголосованих рішень стосується початку проведення повної перевірки е-декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування, а також розгляду повідомлення інформації, зазначеної в повідомленні суб’єкта звернення, щодо наявності підстав для проведення повної перевірки е-декларації.

Водночас кількість проголосованих рішень за останні півроку, із січня до 18 серпня 2017 року, становить 593 рішення (з урахуванням тих рішень, що були зняті з розгляду на засіданнях НАЗК). Серед них кількість ухвалених рішень становить 447.

Раніше Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Національну поліцію України перевірити фінансовий звіт партії «Опозиційний блок».

Також Кабінет міністрів України оголосив конкурс на посаду члена НАЗК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: