Проти Луценка та Матіоса відкрили провадження: названа причина

Читать на русском
Документи передали ініціатори дисциплінарного провадження Володимир Петраковський і Злата Симоненко.

Проти генерального прокурора України Юрія Луценка і головного військового прокурора Анатолія Матіоса відкрили дисциплінарні провадження, які почала кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів.

Про це свідчить рішення члена Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Анатолія Коваленка, датований 7 серпня 2017 року, пише «Українська правда», передає «Слово і Діло».

СБУ затримала кількох проросійських пропагандистів у соцмережах у 9 областяхПроросійських пропагандистів затримали в Київській, Львівській, Черкаській, Хмельницькій, Харківській, Чернігівській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Відзначається, що Луценка і Матіоса звинувачують у публікації у соціальних мережах повідомлень, які порушують презумпцію невинуватості. «Відповідно до закону України «Про прокуратуру», публічне висловлювання, яке є порушенням презумпції невинуватості, є підставою для залучення прокурора до дисциплінарної відповідальності», - пише видання.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко обіцяв притягнути до кримінальної відповідальності організаторів незаконного перетину польсько-українського кордону в пункті пропуску «Шегині».

Раніше повідомлялося, що українська соцмережа Woolik виявилася фейком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: