Прорив Саакашвілі: львівський суд заарештував учасника

Читать на русском
Львівський суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без права внесення застави.

Львівський суд на два місяці заарештував одного з учасників сутичок з правоохоронців під час незаконного перетину кордону Міхеілом Саакашвілі.

Про це повідомив в Faceboоk перший заступник Нацполіціі В'ячеслав Аброськін в середу, 13 вересня, передає «Слово і Дело».

Чи погодиться Грузія обміняти Саакашвілі на Черновецького?Україна оголосила в розшук Черновецького, що, як пишуть ЗМІ, давно проживає в Грузії. Тим часом Грузія направила запит до України про видачу Саакашвілі. Чи можливий обмін, розбиралися експерти.

«За ганебний напад на прикордонників, захисників державного кордону України, сьогодні у Львові одному з нападників судом обрано запобіжний захід - арешт на два місяці без права внесення застави», - написав він.

Як відомо, увечері 10 вересня прихильники екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прорвали оточення силовиків на пункті пропуску Шегині та провели політика на територію України.

При цьому постраждало 10 прикордонників і 11 поліцейських.

У МВС повідомили, що учасникам перетину українського кордону Саакашвілі загрожує до 5 років ув'язнення.

Міхеіл Саакашвілі повернувся в Україну, незважаючи на позбавлення українського громадянства і заяви прикордонників відібрати у нього паспорт громадянина України.

Незаконний перетин кордону: чи будуть наслідки для Тимошенко і компаніїТимошенко внесли до бази Миротворця за незаконний перетин кордону та напад на прикордонників. Чи будуть якісь наслідки для нардепів, що підтримали Саакашвілі, розповів експерт.

Вже у Львові він заявив, що перебуває на території України абсолютно легально і анонсував тур містами країни.

Раніше повідомлялося, що справа про «прорив Саакашвілі» поповнилося новою статтею.

Нагадаємо, раніше у Мін'юсті назвали умову для екстрадиції Саакашвілі до Грузії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: