Адвокат повідомив, коли Саакашвілі має прибути до суду

Читать на русском
Саакашвілі 18 вересня прибуде до суду на Львівщині на розгляд протоколу про перетин ним кордону України.

Екс-очільник Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі має намір 18 вересня прибути до Мостиського районного суду Львівської області на розгляд протоколу про перетин ним кордону України.

Про це заявив адвокат Назар Кульчицький, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Саакашвілі обов'язково з'явиться на суд 18 числа», — сказав він.

За його словами, на суді будуть також присутні і представники Саакашвілі. При цьому Кульчицький підкреслив, що на даний момент ніхто повісток на засідання суду не отримував.

Зазначимо, спочатку Саакашвілі відмовлявся підписувати адмінпротокол про незаконне перетинання ним державного кордону України, але згодом таки підписав.

Раніше під час брифінгу у Львові Саакашвілі заявив, що планує залишити Львів 12-13 вересня, передають «Українські новини».

«Сьогодні-завтра я покину Львів, я не буду тут постійно», – сказав Саакашвілі.

Він додав, що поїде в тур Україною, після чого збирається приїхати до Києва: «Я обов'язково приїду в Київ у найближчі дні і тижні», – сказав він.

Саакашвілі додав, що буде пересуватися наземним транспортом, адже без паспорта не зможе літати літаком.

Нагадаємо, сьогодні, 12 вересня, стало відомо, що до львівського готелю «Леополіс», у якому зупинився Саакашвілі, прийшли представники Державної прикордонної служби.

Також зазначимо, член партії «Рух нових сил» і соратник Саакашвілі Давид Сакварелідзе заявив, що в Україні почалися репресії й масові арешти активістів, які підтримують екс-голову Одеської ОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: