Стало відомо, скільки Саакашвілі платить за готель у Львові

Читать на русском
Екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі зі своїми соратниками третю добу мешкає у львівському готелі Леополіс, де номери коштують від 6 тисяч гривень на добу.

Екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі зі своїми соратниками третю добу мешкає у львівському готелі «Леополіс», де номери коштують від 6 тисяч гривень на добу.

Екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі зі своїми соратниками третю добу мешкає у львівському готелі Леополіс, де номери коштують від 6 тисяч гривень на добу.

Про це свідчить інформація із сайту Booking – системи онлайн бронювання житла, передає «Слово і Діло», посилаючись на «Українську правду».

Так, винайняти двомісний стандартний номер на добу з 12 на 13 вересня коштує 6 тисяч 264 грн.

Повернення Саакашвілі: висновки та наслідки «штурму» кордонуУ МВС вважають принизливою вчорашню картинку повернення Саакашвілі. Адвокат політика вже подав до Міграційної служби заяву про додатковий захист. Які висновки можна зробити та як розвиватиметься ситуація, аналізували експерти.

Як відомо, під час спілкування з журналістами Саакашвілі заявив, що в нього вистачить грошей, щоб оплатити готель. «Ніяких особливих апартаментів у нас тут (у готелі – ред.) немає. Коли я сюди приїхав були готові номери ... Я оплачу номер у «Леополісі», в мене грошей на це вистачить. Грошей на машину в мене також вистачить, але на літаках я більше літати не можу – паспорта немає. Я буду їздитиму територією України й по дорозі заїду до суду, щоб відстояти свої права. Але щоб ви розуміли, якщо головне питання, як я плачу за номер у «Леополісі», я думаю, що в людей є більш важливі запитання», – сказав він.

Раніше адвокат повідомив, коли Саакашвілі має прибути до суду.

Також Саакашвілі розповів, де перебуває його паспорт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: