Саакашвілі розповів, де перебуває його паспорт

Читать на русском
Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі стверджує, що його паспорт зараз у президента Петра Порошенка.

Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі стверджує, що його паспорт перебуває в президента Петра Порошенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Хто з політиків засвітився в прориві українського кордону разом із Саакашвілі?«Слово і Діло» вирішило закарбувати політиків, які проносили Саакашвілі через українсько-польський кордон.

Під час зачитування адміністративного протоколу про незаконний перетин кордону у Львові на запитання представника Держприкордонслужби, чи може він надати документи, що засвідчують особу, Саакашвілі відповів: «Документи та посвідчення – вони у вашого президента, у нашого президента України в кабінеті».

«Я офіційно заявляю, що паспорт, який вкрали в мене, згідно з інформацією, яку я отримав від дуже й дуже поінформованих джерел, зараз перебуває в кабінеті президента України Порошенка Петра Олексійовича. Йому принесли паспорт вранці, коли він прийшов на роботу після нашого повернення в Україну. Це інформація, яка в мене зараз є», – заявив він.

Раніше адвокат Саакашвілі розповів подробиці ранкового візиту прикордонників до готелю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: