Кандидат у президенти РФ виступив за територіальну цілісність України

Читать на русском
Кандидат у президенти Росії від партії Яблуко Григорій Явлінський заявив, що Крим – територія України, анексована всупереч міжнародному праву і договорам, підписаним і ратифікованим Росією.

Кандидат в президенти Росії від партії «Яблуко» Григорій Явлінський заявив, що «Крим – територія України, анексована всупереч міжнародному праву та договорам, підписаним і ратифікованим Росією».

Така заява міститься в його передвиборчій програмі на персональному сайті політика, пише «Слово и Діло».

Миротворці ООН на Донбасі: плани РФ щодо ОРДЛО обернулися проти самого ПутінаПитання введення миротворчого контингенту на Донбас уже давно на порядку денному. Так само давно РФ звинувачують у блокуванні цього процесу. Тепер у Кремлі назвали ініціативу доречною. З чим пов'язані зміни, розбиралися експерти.

«Я виступаю за територіальну цілісність України й категорично проти реанімації «доктрини обмеженого суверенітету», – йдеться в повідомленні.

Згідно з документом, політик планує припинити будь-які форми силового втручання у внутрішні справи України та «декларувати прихильність її територіальній цілісності».

Крім цього, в програмі йдеться, що «виконання цих зобов'язань щодо Криму має бути нерозривно пов'язане з повагою гідності та інтересів усіх жителів півострова».

Нагадаємо, стало відомо, коли ЄС продовжить санкції проти РФ.

Відзначимо, що син президента США Дональда Трампа пообіцяв розповісти про зв'язки батька з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: