Українська соцмережа заявила про своє закриття

Читать на русском
Співзасновниця української соціальної мережі Ukrainians, яку створили як альтернативу російській ВКонтакте, Олександра Струмчинська заявила про закриття проекту.

Співзасновниця української соціальної мережі Ukrainians, яку створили як альтернативу російській «ВКонтакте», Олександра Струмчинська заявила про закриття проекту.

Про це 4 вересня вона повідомила в Facebook, передає «Слово і Діло».

Які соцмережі та сайти блокують у різних країнах світу?В Україні блокуються соцмережі країни, яка почала проти неї збройну агресію і проводить масовану інформаційну кампанію на підтримку своїх дій: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, з яких причин і які сайти блокуються в інших країнах.

«Мене поставили перед фактом, що розробка української соціальної мережі припиняється. Ситуація така – мого голосу недостатньо, щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту – керівництво компанії розробників (співзасновники мережі) відмовилося не лише від самостійної розробки, але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка б змогла допомогти мені виконати вам обіцяне», – написала вона .

Нагадаємо, Facebook перевірятиме справжність новин.

Раніше стало відомо, що соцмережа «ВКонтакте» на платформі Android стала доступною для українських користувачів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: