У будівлі Нацполіції Запоріжжя пройшли обшуки

Читать на русском
5 вересня в Запоріжжі співробітники СБУ провели обшук у будівлі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

5 вересня в Запоріжжі співробітники СБУ провели обшук у будівлі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

Обшуки в Миколаєві: ГПУ оприлюднила розмову «Мультика» з головою «Опоблоку»У прес-службі Генпрокуратури оприлюднили докази прямого впливу миколаївського кримінального авторитета «Мультика» на «Опоблок».

За неофіційною інформацією, обшукували кабінети начальника ГУ Нацполіції в Запорізькій області Олега Золотоноші, а також його помічника Руслана Канашка, який раніше працював у команді екс-керівника МВС області, що наразі перебуває в розшуку.

Олег Золотоноша розповів, що обшуки проводяться в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого в зв'язку з подіями, що мали місце в 2013 році. За його словами, це кримінальне провадження не пов'язане з якимись політичними протистояннями, а було відкрите за виявленими фактами протиправної діяльності на одному з промпідприємств Запорізького регіону.

Нагадаємо, раніше депутат Добродомов прокоментував обшуки в своїй приймальні.

Відзначимо, ГПУ повідомила про підозру начальнику поліції охорони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: