ГПУ повідомила про підозру начальнику поліції охорони

Читать на русском
Слідство підозрює Будника в отриманні великого хабара. Особі, який виступав посередником при передачі Будника хабара, також повідомлено про підозру.
Фото: Сергій Будникfacebook.com/guard.np.gov.ua

Генеральна прокуратура України повідомила начальнику Департаменту поліції охорони Національної поліції Сергія Будника про підозру в отриманні хабара.

Про це йдеться в повідомленні ГПУ, передає «Слово і Діло».

ГПУ розпочала слідчі дії щодо ПоклонськоїВідносно депутата Держдуми РФ і колишнього «прокурора Криму» Наталії Поклонської порушено дві кримінальні справи за фактом державної зради.

Повідомляється, що затриманому Буднику повідомили про підозру в отриманні хабара посадовою особою. Крім того, про підозру повідомили другому затриманому, який виступав посередником при передачі неправомірної вигоди. На даний момент вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на хабарі затримали начальника поліції охорони Будника.

«Співробітники ГПУ спільно з СБУ і Нацполіціей викрили на хабарі начальника Департаменту поліції охорони України генерала третього рангу Будника, який через посередника вимагав крім офіційних платежів понад 80 тис. Гривень щомісяця за надання послуг з фізичної охорони», - повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

Раніше ГПУ підготувала підозра депутату Держдуми РФ.

Вчора Генпрокуратура проводила обшуки на підприємствах Фірташа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: