ДФС влаштувала обшуки на спиртзаводах в 15 областях

Читать на русском
Податкова міліція проводить обшуки на спиртзаводах в 15 областях України. Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

Податкова міліція проводить обшуки на спиртзаводах в 15 областях України.

Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

Про це інформує прес-служба ДФС в середу, 16 серпня, пише «Слово і Діло».   «Співробітники податкової міліції продовжують масштабну спецоперацію з протидії тіньовому ринку спирту і алкоголю. В рамках її другого етапу проводиться низка обшуків на території заводів - виробників алкогольних напоїв практично по всій території України», - розповів Білан.

В цей час понад 300 співробітників податкової міліції проводять обшуки на заводах, розташованих в 15 областях: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській.

За словами Білана, обшуки проводяться з метою перевірки наявної інформації про невраховане виробництво алкоголю на легальних заводах.

«Обшуки на лікеро-горілчаних заводах є усуненням причин, а не наслідків незаконного обігу алкогольних напоїв», - додав він.

Білан також додав, що обшуки проводяться на підставі відповідних постанов суду в рамках розслідування кримінального виробництва за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Раніше повідомлялося, що під обшуки податкової та ГПУ потрапив 41 спиртзавод.

Нагадаємо, в «Укрспирті» вилучили фальсифікат на 180 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: