Трансфер Ярмоленка: «Динамо» домовилося про продаж форварда до Німеччини – ЗМІ

Читать на русском
Форвард київського Динамо відправився для проходження медобстеження до Дортмунда, де, за даними ЗМІ, буде грати за Борусію.
Андрій ЯрмоленкоФото з відкритих джерел

Нападник київського «Динамо» і півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко відбув для проходження медичного обстеження до Дортмунда, де він буде виступати за «Борусію».

Про це написав у своєму Twitter головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков, передає «Слово і Діло».

Кандидатом у мери Тбілісі став екс-футболіст київського «Динамо»Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі подякував Каладзе за плідну роботу на посаді голови Міненерго й побажав перемоги на виборах мера Тбілісі.

«Ярмоленко полетів у Дортмунд. Щойно. Обстеження, особистий контракт. Клуби домовилися – 25, що не може не радувати. Удачі, Андрію!», – зазначив журналіст.

На офіційному сайті київської команди жодних даних про трансфер Ярмоленка поки немає. У той же час, столичний клуб опинився в центрі скандалу, пов'язаного з небажанням грати матч у прифронтовому Маріуполі.

Тим часом сьогодні українські каноїсти на Чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное принесли до скарбнички збірної України дві бронзові медалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: